Arjan Janssens
Ambulant Hulpverlener

?06 31967005 – ✉Arjan@zorgregiejanssens.nl

Over Arjan Janssens

Mijn naam is Arjan Janssens, geboren op 11 juli 1980. Ik ben geboren en opgegroeid tussen de dampen van de Botlek, in de groeikern Spijkenisse. Na tijdelijk in Rotterdam, Lemgo Duitsland, Kinderdijk en weer Rotterdam ben ik verhuisd naar het mooie Dordrecht. Hier woon ik met veel plezier al een lange tijd. Ik ben een feitjesnerd. Ik vind het leuk om boeken te lezen of documentaires te bekijken over geschiedenis. Wanneer ik tijd heb probeer ik op stap te gaan naar locaties om de geschiedenis te ontdekken.

Scholing

Ik heb de HAVO afgerond op de Angelus Merula in Spijkenisse. Ik wist al vrij snel dat ik de hulpverlening in wilde en ben daardoor daarna de SPH op de Hogeschool Rotterdam gaan doen. Deze diploma heb ik behaald. Ik heb een keurmerk bij KIWA voor zzp-er in de zorg.

Werk en ervaring

Al op jonge leeftijd zijn mijn bijbaantjes in de zorg geweest. Op mijn 15e ben ik begonnen als zaterdagvrijwilliger bij een Kinderdagcentrum. Hierna heb ik meerdere bijbanen gehad terwijl ik studeerde. Tijdens mijn studie ben ik begonnen als begeleider bij Syndion in Dordrecht. Daar heb ik een lange tijd gewerkt totdat ik de aanbieding kreeg om in Rotterdam te gaan werken als een life-coach bij Alexander Calder. Het reïntegratiewerk paste niet helemaal bij mij, maar toen de mogelijkheid kwam om binnen deze organisatie samen met een manager Jan Arends Rotterdam op te zetten. Dit heb ik met veel plezier gedaan en het was een leerzame tijd. Maar ik ben redelijk eigenwijs. De transitie naar de gemeente en andere ideeën hierover, was voor mij een teken om een poging te wagen om als zelfstandige te beginnen. Dit was in 2014. Zo is Zorgregie Janssens ontstaan. Hier heb ik alle vrijheid om zelf te bepalen hoe mijn werk eruit ziet.

Specialiteit

Ik ben heel praktisch ingesteld. Als er een probleem is gaan we er mee aan de slag. Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van financiën en om daar een bepaalde rust in te krijgen. Ik snap redelijk hoe budgetten er uit horen te zien en waar je recht op hebt. Ik ben eerlijk in de mogelijkheden.

De fundering is het belangrijkste. Zo krijgen we een bepaalde rust om verder te bouwen. (Behandeling, werk etc) 

Je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen, zodat ik in ieder geval een advies al kan geven.